Олів’є зі смаженими грибами

  • Вигляд
    21


35 хв.

6 порцій

Набридли класичні салати? Спробуйте приготувати олив’є з вареною ковбасою та смаженими грибами. З такою цікавою добавкою салат заграє новими фарбами. Майонез раджу додавати трохи менше звичайного, інакше виходить жирне.

складові

  • Варена ковбаса (лікарська) –
    250 г
  • Гриби –
    250 г
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Відварна картопля) –
    3 штуки
  • Яйця курячі (варені) –
    2 штуки
  • Огірки солені) –
    200 г
  • Зелений горошок (консервований) –
    150 г
  • Вершкове масло (для смаження) –
    50 г
  • Майонез –
    180 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Зелень (різна) –
    3 гілочки

Покроковий рецепт приготування

Гриби і цибулю наріжте дрібними шматочками.


У сковороді розтопіть вершкове масло|мастило|, всипте цибулю, гриби і обсмажуйте до готовності.

Олів'є зі смаженими грибами – фото приготування рецепту, крок 2

Ковбасу, очищені яйця, солоні огірки, картопля та морква наріжте кубиками.

Олів'є зі смаженими грибами – фото приготування рецепту, крок 3

Змішайте в глибокій мисці зелений горошок, ковбасу, картопля, морква, яйця, огірки та смажені гриби.

Олів'є зі смаженими грибами – фото приготування рецепту, крок 4

Додайте|добавляйте| мелений перець, сіль|соль|, майонез і акуратно перемішайте салат ложкою.

Олів'є зі смаженими грибами – фото приготування рецепту, крок 5

Викладіть олів’є на тарілку для подачі та прикрасьте зеленню.

Олів'є зі смаженими грибами – фото приготування рецепту, крок 6

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]